Acces la publicații

Împrumut la domiciliu şi livrare de documente online din 18 mai 2020

1. Împrumut la domiciliu

Din 18 mai 2020 biblioteca oferă serviciul de împrumut la domiciliu din fondurile sale pentru profesori, cercetători, doctoranzi, profesori din sistemul de învăţământ gimnazial şi liceal și studenți.

Solicitările se fac online din catalogul bibliotecii și se vor servi zilnic între orele 9,00-12,00 (Clinicilor 2, intrarea laterală). 

Din data de 28 septembrie,  oferă serviciu de împrumut la domiciliu şi bibliotecile de facultate - filiale BCU Cluj.

Restituirile pentru publicaţiile din fondurile bibliotecii centrale şi ale filialelor se vor efectua în acelaşi interval orar (9,00-12,00). 

  • *Împrumutul și restituirea publicațiilor din fondul Bibliotecii Facultății de Litere se efectuează la sediul bibliotecii filiale (9,00-12,00) - str. Horea nr. 31.
  • *Împrumutul și restituirea publicațiilor din fondul Bibliotecii Facultăţii de Matematică şi Informatică se efectuează la sediul bibliotecii filiale (9,00-12,00) - str. Piteşti nr. 23-25.

În cazurile speciale (pentru profesorii și cercetătorii de pe raza municipiului Cluj-Napoca aflați în imposibilitatea deplasării) vom livra documentele la domiciliu în fiecare zi de marți a săptămânii în urma unei solicitări transmise la adresa secretariat@bcucluj.ro.

Preluarea-restituirea publicațiilor se face cu respectarea tuturor normelor impuse de situația actuală.

2. Livrare de documente online