Biblioteca de Psihologie şi ştiinţe ale educaţiei

Biblioteca de Psihologie şi ştiinţe ale educaţiei
Date de contact: 

NOU!

IMPORTANT!

 

Adresa:

Str. Clinicilor nr. 2 , etajul II
Cluj-Napoca
cod 400006, România

Telefon: 40-264-597092 interior 131

E-mailbiblpsih@yahoo.com

Bibliotecari: 

Gál Enikő

Costea Oana

Descriere filiala: 

Biblioteca deţine un fond de carte de 25.000 de volume şi un fond de periodice de 5.000 de volume în limba română, maghiară, engleză, franceză, germană, rusă etc.

Începând din 2011 biblioteca deţine donaţia Prof. Dr. Horia D. Pitariu, şi din 2012 donaţia Prof. Dr. Heinz Schuler. Aceste donaţii constituie un fond de publicaţii separat.

O parte din fondul de carte este organizată pe rafturi tematice diferenţiate cromatic, în ordine alfabetică după autor, în conformitate cu bibliografiile obligatorii stabilite de către cadrele didactice ale Facultăţii de Psihologie şi ştiinţe ale educaţiei.

Fondul acestei biblioteci cuprinde publicaţii din domeniile: psihologie cognitivă, psihologie experimentală, psihologie socială, psihopedagogie specială, psihologia dezvoltării, psihiatrie, pedagogie generală, consiliere şcolară şi profesională, metode didactice etc.

Biblioteca este destinată în mod special studenţilor şi cadrelor didactice de la Facultatea de Psihologie şi ştiinţe ale educaţiei.

Utilizatorii pot accesa catalogul online BCU şi bazele de date abonate cu ajutorul celor două calculatoare amplasate la intrarea în sala de lectură. Este asigurată o ambianţă confortabilă şi adecvată lecturii, cu 46 de locuri şi acces la Internet Wireless.

Consultarea publicaţiilor se face prin acces liber la raft.

RESURSE ŞTIINŢIFICE ROMÂNEŞTI DISPONIBILE ONLINE, DIN DOMENIUL PSIHOLOGIEI ŞI ŞTIINŢELOR EDUCAŢIEI

ALTE RESURSE ŞTIINŢIFICE ROMÂNEŞTI, DISPONIBILE ONLINE

RESURSE DISPONIBILE ONLINE ÎN LIMBA MAGHIARĂ