Noutăți

TESTEAZĂ-L! BUTONEAZĂ-L! BOTEAZĂ-L!

Acesta este noul asistent virtual pentru pagina noastră de Facebook.

Ajutați-ne să îi găsim  cel mai potrivit nume!

Intrați pe goo.gl/eHHkKz să ne spuneți cum v-ar plăcea să se numească.

luci_2.png

ChatBot FB este cel mai nou serviciu pe care  l-am implementat  pentru a vă ajuta să găsiți informații despre biblioteca noastră în cel mai scurt timp.

Tot ce trebuie să faceți pentru  a intra în legătură cu acest asistent virtual este să ne scrieți un mesaj,  folosind mesageria FB.

 www.facebook.com/bcuclujpage/ sau  https://m.me/bcuclujpage?ref=w1412958

ChatBot-ul a fost configurat cu ajutorul celor de la Digital Help, mai exact Catalin Capusan si Dragos D. Gal, printr-o colaborare cu Biroul de Marketing și Departamentul de Relatii cu Publicul.

Cine sunt cei de la Digital Help?

Doi tineri din Cluj, foști colegi de bancă la Colegiul Național “Emil Racovita” ajută instituțiile publice și societățile comerciale clujene să se digitalizeze și să fie vizibile online. 

Mediul digital este într-o continuă transformare, iar noile schimbări ale algoritmului Facebook au impact  major asupra vizibilității business-urilor.

Catalin Capușan și Dragoș Gal răspund schimbărilor cu soluții inteligente și eficiente. Cei doi au studiat și au muncit în străinătate, dar au decis să se întoarcă acasă și să se implice direct în business.