Redeschidere sala I

Program cu publicul în clădirea centrală
a Bibliotecii Centrale Universitare „Lucian Blaga” Cluj-Napoca

 

Se redeschide publicului sala de lectură I din clădirea centrală a Bibliotecii Centrale Universitare „Lucian Blaga” Cluj-Napoca, cu o capacitate de 40 de locuri.

Pot avea acces la sala de lectură I toate categoriile de utilizatori de luni până vineri, între orele 9,00-13,00 și 14,00-18,00 (cadrele didactice și cercetătorii ștințiifici au acces în sala de lectură II, după același orar cu publicul) .

Accesul în spațiile bibliotecii se face pe baza permisului de bibliotecă și este condiționat de acceptarea tuturor măsurilor prevăzute de lege pentru respectarea normelor de securitate sanitară.

Rezervarea locurilor în sala I și solicitarea publicațiilor se face online, din catalogul electronic al bibliotecii. Rezervările de loc pot fi făcute cu o zi mai devreme (după ora 18,00) sau în ziua respectivă, în măsura locurilor disponibile (rezervările de loc neonorate vor fi anulate la orele 11,00, 13,00, 16,00 și 18,00). Publicațiile restituite la sfârșitul programului vor fi plasate în carantină.

Studenții și utilizatorii cu domiciliul stabil în județul Cluj beneficiază în continuare și de împrumutul la domiciliu extins (cuprinzând publicații atât din Fondul de Împrumut cât și din Fondul General și Fondul de Științe Sociale Contemporane).  Servirea acestor publicații se face de pe o zi pe alta (solicitare din catalogul electronic al bibliotecii), la Secția de Împrumut la domiciliu.

Bibliotecile filiale ale BCU Cluj oferă pentru moment doar împrumut la domiciliu (de luni până vineri, între orele 9,00-14,30).