"Oamenii Clujului" într-o expoziţie foto

Revista de cultură Tribuna, publicată sub autoritatea administrativă a Consiliului Judeţean Cluj, vă invită joi, 12 mai 2011, de la ora 9, la deschiderea expoziţiei de fotografie Oamenii Clujului a lui Ştefan Socaciu, la Biblioteca Centrală Universitară "Lucian Blaga" din Cluj-Napoca.

Evenimentul va avea loc în debutul Festivalului Internaţional "Lucian Blaga", ajuns la a 21-a ediţie. Expoziţia cuprinde mai multe portrete ale unor oameni de cultură clujeni, între care scriitorii Irina Petraş, Adrian Popescu, Ruxandra Cesereanu, Oleg Garaz, Mircea Opriţa, Constantin Cubleşan, Demostene şofron, Horia Bădescu, criticul de artă L.G Ilea sau istoricii Ioan-Aurel Pop, Tudor Sălăgean şi Gelu Florea.

Ştefan Socaciu a mai realizat anul trecut o expoziţie similară la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, Portrete din Clujul cultural. Fotoreporter al revistei Tribuna, Ştefan Socaciu a realizat sau coordonat din punct de vedere artistic numeroase albume de fotografie, având totodată mai multe expoziţii personale în ţară şi în străinătate.