English    Deutsch    Magyar

Copilăria europeană
Expoziţie de fotografie
16 noiembrie - 6 decembrie 2010

înapoi la expoziţii

În perioada 16 noiembrie - 6 decembrie, Galleria Laterallia a Bibliotecii Centrale Universitare "Lucian Blaga" a găzduit expoziţia fotografică cu titlul Copilăria europeană, punând în valoare peste 50 de lucrări ale Fotoclubului ProArad, semnate de de zece autori.

Primul vernisaj al acestei expoziţii a avut loc în 2008 la Arad, iar în cadrul unui parteneriat cu cluburile din ţară şi străinătate ce prevede un schimb de experienţă între acestea, s-a decis ca fiecare club să îşi prezinte o expoziţie, anual în alt oraş. Pentru proiect, membrii FotoClubPro Arad au ales prima lor expoziţie "Copilărie europeană", fotografiile fiind realizate pe strada Tarafului din municipiu. Anul trecut expoziţia a fost disponibilă publicului din Oradea, iar acum este rândul celor din Cluj, artiştii-fotografi arădeni fiind oaspeţi ai fotoclubului "Stars"

"Ne-am propus să mergem cu această expoziţie la Cluj-Napoca deoarece de-a lungul vremii aceasta s-a bucurat de mare succes la public. Astfel, am inclus-o în circuitul cluburilor partenere ale Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România iar după Oradea şi Cluj-Napoca, anul viitor va urma un alt oraş din ţară. Vom expune 50 de lucrări şi majoritatea sunt din primul nostru atelier de lucru organizat pe strada Tarafului", a spus Nelu Scripciuc, preşedintele FotoClub Pro Arad.CONTACT:

   Adresa:
     Str. Clinicilor nr. 2
     Cluj-Napoca
     cod 400006, România
   Telefon:
     40-264-597092
   Fax:
     40-264-597633
   E-mail:
     webmaster@bcucluj.ro  
powered by FreeFind
Toate drepturile rezervate