English    Deutsch    Magyar

Din vechiul limbaj decorativ al Clujului
Expoziţie de fotografie

înapoi la expoziţii

Vineri, 4 decembrie, ora 17,00 va avea loc la Galleria Laterallia a Bibliotecii Centrale Universitare "Lucian Blaga" vernisajul expoziţiei Din vechiul limbaj al Clujului.

Expoziţia de fotografie Din vechiul limbaj al Clujului încheie trilogia Clujului, o serie de expoziţii fotografice dedicate oraşului Cluj şi a împrejurimilor clujene (în luna iunie având loc expoziţiile Clujul - moştenirea noastră: 1859-2002-2009 şi Judeţul Cluj).

Fotografiile captează detalii care pentru un trecător neatent, sau celor care se grăbesc prin oraş cu treburi şi se uită numai la trafic, la semafoare sau la vitrinele magazinelor nu sunt imediat vizibile. Astfel, expoziţia pune în valoare detalii arhitecturale ale Clujului vechi: balcoane din fier forjat, turnuleţe, statuete, porţi ornamentate şi ferestre medievale.

Expoziţia este organizată de către Fotoclubul EKE care funcţionează din 2003 în cadrul Societăţii Carpatine Ardelene - 1891, debutând cu o expoziţie despre tradiţiile populare din zona Trascăului (continuând cu expoziţii despre natură, despre copii etc.)

Mai multe despre expoziţie puteţi citi aici

Vă invităm să aruncaţi o privire şi asupra unei selecţii de fotografii


CONTACT:

   Adresa:
     Str. Clinicilor nr. 2
     Cluj-Napoca
     cod 400006, România
   Telefon:
     40-264-597092
   Fax:
     40-264-597633
   E-mail:
     webmaster@bcucluj.ro  
powered by FreeFind
Toate drepturile rezervate