English    Deutsch    Magyar

Expoziţia Asociaţiei Artiştilor Fotografi din China
la Biblioteca Centrală Universitară "Lucian Blaga"

înapoi la expoziţii

În perioada 6-30 aprilie 2009, Galleria Laterallia a Bibliotecii Centrale Universitare "Lucian Blaga" a găzduit o expoziţie de fotografie reprezentativă a Asociaţiei Artiştilor Fotografi din China (Chinese Excellent Photographers' Photography Exhibition - CPA), o asociaţie profesională şi academică, fundată în anul 1956, având peste 7000 de membri (cu sediul la Beijing).

Expoziţia a fost vernisată în România pentru prima dată în noiembrie 2008 la Oradea, cu ocazia Reuniunii Artiştilor Fotografi din România şi China, în prezenţa unei delegaţii de 5 artişti fotografi.

Expoziţia este organizată în colaborare cu Asociaţia Artiştilor Fotografi din România şi pune în valoare lucrări de Gao Qin redactorul şef a revistei "China Populară", Han Weifgang, directorul Centrului Informaţional a Fotografiei din China, Hu Ying reprezentantul CPA, Shen Shuo directorul Presei de Fotografie a Chinei şi Peng Mei, redactor şef adjunct al revistei "China Populară" etc. Au fost expuse 80 de fotografii alb-negru şi color, în format mare.

Foto 1     Foto 2     Foto 3


CONTACT:

   Adresa:
     Str. Clinicilor nr. 2
     Cluj-Napoca
     cod 400006, România
   Telefon:
     40-264-597092
   Fax:
     40-264-597633
   E-mail:
     webmaster@bcucluj.ro  
powered by FreeFind
Toate drepturile rezervate